Select Page

Termenii şi condiţiile Oferta de Zbor

Ultima modificare: 24 mai 2018

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE:

Definirea partilor:

 • ODZ.RO: este un site web, de tip blog de vacante Do It Yourself, ce prezinta utilizatorilor oferte de pret la biletele de avion si ii redirectioneaza pe acestia catre a terta parte , site-uri web unde se pot rezerva/compara efectiv biletele de avion (motoare de cautare, agentii de turism online, site-uri ale companiilor aeriene etc).
 • ODZ.RO nu este o agentie de turism si nu percepe utilizatorilor nici o taxa de folosire a site-ului. De asemenea ODZ.ro nu vinde bilete de avion contractual legal facandu-se intre utilizator si a terta parte unde se pot face rezervarile si platile.
 • Utilizatorul: este  persoana care acceseaza site-ul ODZ.RO iar cu ajutorul informatiilor gasite aici poate sa isi organizeze pe cont propriu o anumita calatorie. Site-ul ODZ.RO neffind o agentie de turism doar redirectioneaza utilizatorul catre a terta parte, site-urile web unde se pot face rezervari la biletele de avion.
 • Terta parte este reprezentata de motoarele de cautare, agentii de turism online, site-uri ale companiilor aeriene si alte site-uri specializate unde se pot rezerva/cumpara efectiv biletele de avion.

 

Limitatarea raspunderii de catre ODZ.RO

 • ODZ.RO nu este raspunzator pentru situatiile in care se constata intarzieri sau anulari ale zborurilor, contractul legal fiind intre utilizator si a terta parte, aceasta din urma avand anumiti termini si conditii special pentru astfel de situatii rare.
 • ODZ.RO furnizeaza date cu caracter informativ asupra temperaturilor medii din timpul unei viitoare calatorii, insa utilizatorul este responasabil sa se informeze despre prognoza meteo detaliata pe toata perioada respective.
 • ODZ.RO nu este respunzator pentru nicio modificare de pret operata de companiile aeriene dupa momentul publicarii ofertelor de zbor. Preturile se pot schimba independent de cunostinta noastra iar utilizatorul este responsabil sa verifice daca oferta de pret este inca de actualitate, dupa cum este stipulat in josul paginii, dupa fiecare anunt.
 • ODZ.RO  va incerca sa evite pe cat posibil prezentarea ponturilor de zbor catre destinatii ce cu un nivel de siguranta foarte scazut, insa utilizatorul este responsabil sa se informeze despre situatia politica sau soaciala din zona respective, aceasta putand sa se schimbe intr-un timp scurt, fara cunostinta noastra.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal (GDPR):

 • Protectia datelor este foarte importanta pentru noi; astfel, in conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale, in vigoare de la 25.05.2018, iti vom spune cum colectam si folosim datele tale.
 • ODZ.RO nu solicita date cu character personal cu exceptia adresei de email a utilizatorului, actiune ce are caracter optional. Adresa de email este folosita cu acceptul utilizatorului pentru trimiterea de emailuri de tip newsletter, ce contin ofertele de zbor publicate pe site.
 • ODZ.RO nu va furniza aceste informatii altor parti si nu va folosi adresele de email in alt scop in afara newsletter-elor despre oferte de calatorie
 • Folosim adresa ta de e-mail pentru a te instiinta in momentul publicarii unei oferte noi pe ODZ.RO. In cazul in care nu mai doresti sa primesti aceste informatii, te poti dezabona oricand folosind linkul din subsolul newsletterului.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This